رضا خلج مدیر نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست در جلسهای با حضور حامد عزیزی مدیر مرکز رشد فناوری پلیمر، ضمن تاکید بر حضور یکپارچه شرکتهای دانشبنیان در سیزدهمین دوره ایران پلاست، گفت: اگرچه تولید و توسعه محصولات و فرآیندهای فناوری قابل عرضه به بازار یکی از اهداف مهم این مرکز است، اما ایران پلاست میتواند بستر مناسبی جهت معرفی و تجاریسازی دستاوردهای تحقیقاتی باشد.
به گزارش ستاد خبری نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست؛ وی گفت: تلاش داریم در نمایشگاه امسال، توانمندیها و دستاوردهای شركتهای دانش بنيان در حوزه پليمر و پتروشيمی به صورت مناسب و منطقی ارائه شود. بنابراین علاوه بر تخصيص فضاي مناسب و تخفيفات ويژه برای این گروه از شرکت کنندگان، درصدد هستیم تا ایران پلاست منبعی موثر برای تبادل تکنولوژی بین صاحبان اين شركتها و واحدهای صنعتی داخلی و خارجی باشد.
در ادامه این جلسه، حامد عزيزی مدير مركز رشد فناوری پليمر به نمايندگی از پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران، بر حضور موثر شركتهای دانشبنيان ثبت شده در اين مركز، در سيزدهمين دوره نمايشگاه ايران پلاست خبر داد.
وی افزود: مركز رشد فناوری پليمر در سال ٨٢ با هدف حمايت از محققين علوم پليمر و پتروشيمي، توانمندسازي شركتهای نوظهور در اين حوزه و تسريع فرآيند تجاریسازی محصولات آنها تاسيس شد.
به گفته مدیر مرکز رشد فناوری پلیمر، در حال حاضر تعداد ۶۰ شركت در زمينههای تامين مواد اوليه، تامين دانش فنی و مشاوره فنی در حوزه پليمر و پتروشيمی در این مرکز فعال هستندكه حدود نيمی از آنها موفق به اخذ مدرک رسمی دانشبنيانی و همچنين تاييديه نانو مقياس از نهاد رياست جمهوری شدهاند.
گفتنی است، سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست 31 شهریورماه لغایت 3 مهرماه امسال برگزار می شود.
نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست به دنبال فراهم کردن زمینهای برای رونق بازار صنایع پلاستیک داخلی و تسهیل روند بازاریابی جهانی و حضور این بخش از صنعت کشور در بازارهای جهانی است.
این نمایشگاه امروز بزرگترین رویداد صنعت پلاستیک در منطقه خاورمیانه به شمار میرود و در بین نمایشگاههای معتبر صنعت پلاستیک جهان طبقه بندی میشود.