مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: بر اساس مصوبه مورخ ۱۶ بهمن ماه امسال هیئت وزیران، تنها تا پایان سال ۱۴۰۱، رشد تعرفههای مندرج در جدول دوره سرد سال خانگی نسبت به تعرفههای پیش از مصوبه، ۷۰ درصد تا سقف تعیینشده کاهش یافته و تعرفهها از ابتدای سال ۱۴۰۲ بدون تخفیف محاسبه خواهد شد.
چهارشنبه 3 اسفند ماه 1401
مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد که مصرف گاز بخش خانگی و تجاری در ۲۴ ساعت گذشته ۶۵۱ میلیون مترمکعب بوده که نسبت به زمان مشابه هفته پیش، ۱۲ درصد افزایش یافته است.
دوشنبه 24 بهمن ماه 1401
گزارش کمیسیون انرژی درباره ناترازی تولید و مصرف گاز در صحن علنی مجلس قرائت شد؛
رئیس مجلس: برای جلوگیری از ناترازی تولید و مصرف گاز طبیعی در کشور باید جلو هدررفت سالانه ۶۰ تا ۸۰ میلیارد دلاری انرژی را گرفت.
شنبه 30 مهر ماه 1401
به پیشبینی مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز و در نیمه دوم ۱۴۰۱ رخ میدهد؛
مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با اشاره به الگوی مصرف بخش خانگی و تجاری در ۶ ماه نخست سال، از پیشبینی افزایش ۶ درصدی گاز در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ خبر داد.
چهارشنبه 20 مهر ماه 1401
تقاضا و مصرف انرژی در کشور بیشتر از تولید است؛ ضرورت مراقبت و پیشگیری از حملههای سایبری
عدم اجرای پروژههای مربوط به مدیریت مصرف و بیتوجهی به موضوعاتی چون هدرروی و فرهنگسازی، زنگهای خطر را به صدا در آورده است.
شنبه 16 مهر ماه 1401
اقدام برای جمعآوری سالانه بیش از ۲ هزار میلیون مترمکعب گاز مشعل در پالایشگاههای پارس جنوبی؛
رئیس واحد بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچاسئی) شرکت ملی گاز ایران ضمن رونمایی از برنامه سهگانه صنعت گاز برای کاهش مشعلسوزی در پالایشگاههای گاز کشور، از اقدام برای جمعآوری سالانه بیش از ۲ هزار میلیون مترمکعب گاز مشعل در پالایشگاههای پارس جنوبی بهمنظور حفظ محیط زیست خبر داد.
شنبه 16 مهر ماه 1401
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران هشدار داد:
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر ضرورت مراقبت و پیشگیری از حملههای سایبری، اعلام کرد: تقاضا و مصرف انرژی در کشور بیشتر از تولید است و مدیریت مصرف بهویژه در فصل سرد سال اهمیت زیادی دارد.
سه شنبه 12 مهر ماه 1401
بلایی که قطعی گاز بر سر اقتصاد میآورد؛
هرچند در فصول سرد سالهای گذشته مصرف بیرویه گاز منجر به قطعی در شبکه خانگی نشده است، اما خسارات زیادی به صنایع کشور، از جمله پتروشیمیها، فولادی ها، سیمانی ها و نیروگاه ها تحمیل کرده است.
یکشنبه 27 شهریور ماه 1401
در اوج تحریمها هم میتوان دیپلماسی انرژی را به بهترین وجهی به منصه ظهور رساند؛
بر اساس این تفاهمنامه، دو طرف توافق کردند حجم گاز انتقالی سالانه ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از طریق خطوط ایران را دو برابر کنند. این قرارداد بهصورت حجمی است و ایران بهعنوان هزینه سوآپ Swap Fee بخشی از گاز انتقالی را برمیدارد.
شنبه 21 خرداد ماه 1401
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران:
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد ایران بهدنبال این است که زمینه اجرایی شدن پروژههای طراحیشده صادرات گاز به پاکستان و تا حدودی افغانستان و عمان را فراهم کند و قراردادهای گازی مربوطه، امضا و اجرا شوند.
دوشنبه 23 اسفند ماه 1400
گزارش دانش نفت از ششمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جیئیسیاف) در قطر؛
در بیانیه پایانی بر ترویج گاز طبیعی بهعنوان منبع انرژی فراوان، مقرونبهصرفه، پاک و قابل اعتماد و بهعنوان سوخت انتخابی برای برآوردن نیازهای رو به رشد انرژی جهان و رسیدگی به تغییرات آب و هوایی و بهبود کیفیت هوا تأکید شد.
شنبه 7 اسفند ماه 1400
پیشنهاد صادرات گاز قطر از مسیر ایران به کشورهای منطقه؛
با توجه به سفر رئیسجمهور کشورمان به قطر برای شرکت در اجلاس اوپک گازی، امکان صادرات، سوآپ و ترانزیت گاز قطر برای تأمین گاز کشورهای منطقه در مسیر خط لوله از مسیر ایران، فرصتی است که میتواند به نفع همه ذینفعان منطقهای باشد.
شنبه 30 بهمن ماه 1400
معاون عملیات دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران:
معاون عملیات دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران از ثبت رکورد تازه در مصرف گاز کشور خبر داد و گفت: هموطنان با پوشیدن لباسهای گرم و کاهش دمای تجهیزات گرمایشی ما را در مدیریت شرایط یاری کنند.
شنبه 2 بهمن ماه 1400
با وجود روند افزایشی مصرف گاز و تصمیم وزارت نفت برای پلکانی کردن قبوض گاز، هنوز نرخ رسمی جریمه پرمصرفها اعلام نشده که نیازمند تسریع و تعجیل وزارت نفت است.
شنبه 6 آذر ماه 1400
قبض برق کمتر از ۳۰ هزار تومان برای ۲۵ میلیون مشترک؛
کمبود منابع انرژی در ایران و در کنار آن افزایش بی رویه مصرف، دولت را مصمم به حذف یارانه مشترکان پر مصرف کرده و قرار شده است در آینده نزدیک قبض های سنگینی برای پرمصرف های گازی و برق صادر شود.
شنبه 29 آبان ماه 1400
معاون وزیر نفت در امور گاز در دیدار با هیئت عراقی اعلام کرد که ایران آماده تمدید قرارداد صادرات گاز به عراق است.
چهارشنبه 7 مهر ماه 1400
سال گذشته میلادی در مجموع ۳۵ میلیارد دلار یارانه در بخش گاز پرداخت شده که از این رقم، ۱۲.۲ میلیارد دلار معادل ۴۰ درصد از یارانه پرداختی جهان در بخش گاز، سهم ایران بوده است.
سه شنبه 30 شهریور ماه 1400
رئیس واحد بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچاسئی) شرکت ملی گاز ایران از جلوگیری از انتشار حدود ۱۸۰ میلیون تن آلاینده به هوا در سال ۱۳۹۹ خبر داد و اعلام کرد که ۷۰ درصد آلایندههای صنعت گاز کشور تا سه سال آینده کاهش مییابد.
دوشنبه 17 خرداد ماه 1400
مصرف روزانه گاز بخش خانگی به ۶۰۰ میلیون مترمکعب میرسد؛
مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر ضرورت صرفهجویی در مصرف گاز با توجه به کاهش دمای هوا، اعلام کرد که مصرف روزانه گاز بخش خانگی در این هفته به ۶۰۰ میلیون مترمکعب میرسد.
سه شنبه 18 آذر ماه 1399
گزارش دانش نفت از بیست و دومین نشست وزارتی جیئیسیاف؛
دستیابی به اهداف تاسیس مجمع کشورهای صادرکننده گاز در گرو همکاری، همآهنگی و سیاستزدایی بخش انرژی.
شنبه 24 آبان ماه 1399