logo
1405/06/23
صفحه نخست
گالری تصاویر آرشیو نشریه

بازدید مشترک مدیران عامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس از پروژه‌های آغاجاری؛

شتاب در مهار مشعل‌های شرق کارون

شتاب در مهار مشعل‌های شرق کارون

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس، این بازدید میدانی روز یکشنبه ۲۲ شهریورماه ۱۴۰۵، با حضور جمعی از مدیران ارشد دو شرکت و پیمانکاران مجری و با هدف بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های اولویت‌دار جمع‌آوری گازهای مشعل در منطقه شرق کارون انجام شد. 
در جریان این بازدید، آخرین وضعیت پیشرفت عملیات اجرایی، برنامه‌های زمان‌بندی و اقدامات انجام‌شده برای تکمیل پروژه‌های نم‌زدایی و فشارافزایی آغاجاری ۲ و آغاجاری ۳ وسایر پروژه‌های این طرح ملی بررسی شد. 
در ادامه نیز نشستی با حضور مدیران و مسئولان اجرایی دو شرکت و پیمانکاران مجری برگزار و ضمن ارائه گزارشی از پیشرفت پروژه‌ها، موانع و چالش‌های موجود و راهکارهای رفع آن‌ها با هدف تسریع در عملیات اجرایی مورد بررسی قرار گرفت.
 حسن نشان‌زاده مقدم، مدیرعامل شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس، در این بازدید با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های اولویت‌دار جمع‌آوری گازهای مشعل، گفت: پروژه‌های نم‌زدایی و فشارافزایی آغاجاری ۲، آغاجاری ۳ و۵ و پازنان ۱ از پروژه‌های مهم و اولویت‌دار شرکت هستند که براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده پروژه‌های آغاجاری۲ و پازنان ۱ در بهمن‌ماه سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد و پروژه‌های آغاجاری ۳ و۵ تا آخر سال تکمیل و در ابتدای سال آتی راه‌اندازی خواهند شد. 
وی افزود: با وجود شرایط ناشی از جنگ و محدودیت‌های ایجادشده در زمینه حضور نیروی انسانی، اجرای پروژه‌های این طرح ملی بویژه پروژه‌های باالویت بدون هیچ‌گونه توقف و مطابق برنامه زمان‌بندی، با شتاب ادامه دارد و تمامی ظرفیت‌های موجود برای تکمیل و راه‌اندازی به‌موقع آن‌ها به‌کار گرفته شده است
نشان‌زاده مقدم همچنین ضمن قدردانی از همکاری، همراهی و پشتیبانی مؤثر شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در پیشبرد این پروژه‌های مهم ملی از تمامی پیمانکاران، مدیران، مهندسان و نیروهای اجرایی که با وجود شرایط و محدودیت‌های موجود، مسئولانه و مجدانه پای کار هستند تقدیر کرد. 
وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور و هیئت دولت بر تسریع در اجرای طرح‌های جمع‌آوری گازهای مشعل و تکالیف برنامه هفتم پیشرفت کشور تصریح کرد: شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس اجرای این پروژه‌ها را با جدیت و تلاش مضاعف دنبال می‌کند. 
در این بازدید، رامین حاتمی، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب نیز ضمن قدردانی از تلاش‌ها و پیگیری‌های شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس در اجرای پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، گفت: با توجه به بازدید انجام‌شده و برنامه‌های زمان‌بندی تعیین‌شده و همچنین با شناختی که از مهندس نشان‌زاده و توانمندی مجموعه تحت مدیریت ایشان داریم، مطمئن هستیم طرح ملی جمع‌آوری گازهای مشعل بویژه پروژه‌های با الویت آن در موعد مقرر و با موفقیت به سرانجام خواهد رسید. 
شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس، به‌عنوان مجری و سرمایه‌گذار بزرگ‌ترین پروژه جمع‌آوری گازهای مشعل کشور، اجرای این طرح‌ها را در راستای صیانت از محیط زیست، جلوگیری از سوزاندن گازهای همراه و هدررفت منابع ارزشمند ملی با جدیت دنبال می‌کند. 
بهره‌برداری از این پروژه‌ها نقش مؤثری در کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی، صیانت از سرمایه‌های ملی، تأمین خوراک پایدار و تحقق اهداف توسعه پایدار صنعت نفت و گاز خواهد داشت.


کد مطلب : 100885
موضوع : اخبار نفتی
تاریخ : 1405/06/23-10:16

یادداشت روز

آخرین خبرها

آخرین یادداشت ها

خطایی رخ داده است. این برنامه ممکن است دیگر پاسخ ندهد تا زمانی که دوباره بارگیری شود. رفرش 🗙