logo
1404/07/17
صفحه نخست
گالری تصاویر آرشیو نشریه

نقدی بر تلاش مدیرعامل «پترول برای انداختن توپ کاهش سود به زمین دیگران!

عملکرد پتروشیمی کرمانشاه قابل دفاع است

عملکرد پتروشیمی کرمانشاه قابل دفاع است

انتصاب مدیرعامل وقت پترول توسط جانشین صدا و سیمایی، مترویی‌ها تیر خلاص به همه چیز این هلدینگ بود. از طرح‌ها گرفته تا چند مجتمعی که کم و بیش در حال تولید بودند. 


زیرا مدیرعامل وقت پترول دنبال فروش مجوز طرح‌های به اصطلاح دانش‌بنیانی بود که مثل فروش زمین در دنیای پس از مرگ حساب و کتابی نداشت ولی برای شرکتی که به اتفاق دوستان شریفی خود راه انداخته بودند حسابی نان داشت.


اینکه مدیرعامل پترول علت اصلی کاهش ۷۱ درصدی سود سهام «پترول» را عملکرد مدیریتی صنایع پتروشیمی‌ کرمانشاه عنوان کرده نهایت بی.اخلاقی و بی‌انصافی است. 


وی گفته: پترول نظارتی بر عملکرد مدیریتی «صنایع کرمانشاه» ندارد و احتمالا به دلیل نبود خوراک، کاهش سودآوری داشته است.


جای تعجب است که هیچ کس از او نپرسیده به عنوان یک مدعی چه کمکی برای تامین خوراک پتروشیمی کرمانشاه انجام داده تا طبق گفته مدیرعامل پتروشیمی کرمانشاه آن مجتمع ۱۲۰ روز به دلیل نداشتن خوراک تعطیل نشود.


احتمالا نه مدیرعامل پترول و نه هیچ یک از نمایندگانش در جلسه دو ماه پیش مجمع عمومی پتروشیمی کرمانشاه حضور نداشتند وگرنه متوجه می‌شدند که مهندس حیدری‌نژاد علیرغم اینکه تنها چند ماه از حضورش در راس مدیریت آن مجتمع می‌گذشت صراحتا اعلام کرد علیرغم قطع خوراک گاز توانسته درآمد قابل توجهی از افزایش صادرات محصول کسب نماید و چگونه اظهار داشت اگر دستش برای تامین منابع مالی مورد نیاز طرح توسعه فاز ۲ پتروشیمی کرمانشاه خالی نماند به سرعت آن پروژه چند سال بر زمین مانده را به بهره‌برداری خواهد رساند.


کد مطلب : 80382
موضوع : گزارش
تاریخ : 1404/06/25-08:09

یادداشت روز

آخرین خبرها

آخرین یادداشت ها

خطایی رخ داده است. این برنامه ممکن است دیگر پاسخ ندهد تا زمانی که دوباره بارگیری شود. رفرش 🗙