دکتر احمد مددی، کارشناس انرژی و مدیرمسئول دانشنفت تاکید کرد:
چارهاندیشی در خصوص ناترازیها با تشکیل شورای عالی انرژی
وی افزود: در بحث ناترازیهای انرژی مانند برق، گاز و فرآورده مهمی چون بنزین بایستی چارهاندیشی شود. البته موضوع ناترازی برق مربوط به وزارت نیرو است و برخی چالشها شامل نفت نمیشود و مجموعه کلی دولت باید چارهاندیشی کند.
وی در ادامه تصریح کرد: پیشنهاده بنده تشکیل شورای عالی انرژی است، شورایی متشکل از وزیر نفت، وزیر نیرو و جایگاهی در سطح معاون اول رییس جمهور که نقش هماهنگکننده و رگولاتوری داشته باشد، تشکیل گردد تا برای حل مشکل ناترازی انرژی تصمیمات لازم و کافی گرفته شود تا این چالش مهم به مرور حل گردد.
دکتر احمد مددی مبحث دیگر را موضوع میادین مشترک با کشورهای عراق، عربستان،کویت و قطر دانست و تاکید کرد: ما نیاز به همافزایی داریم و بجای رقابت، بایستی ایده مشارکت با کشورهای منطقه را در پیش بگیریم. وی در ادامه گفت: اگر ایده مشارکت بجای رقابت در میادین خشکی و دریایی را در دستور کار قرار بدهیم، قطعا با همافزایی و همکاریای که با کشورهای منطقه داریم، میتوانیم عقبماندگیها را جبران و میادین را توسعه دهیم.
وی در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند که وزیر نفت با وعدهها و برنامههای متنوع از مجلس رای اعتماد میگیرد و بعد از آن پاسخگو نیست و بیشتر برای حل مشکلات گفتار درمانی میکند، تصریح کرد: وقتی برنامهای از طرف وزیری داده می شود، باید با قصد اجرا باشد، همان مجلسی که به وزیر پیشنهادی رای اعتماد میدهد حتما برنامههای آن وزیر را مطالعه میکند و بر اساس آن رای میدهد. وقتی برنامههای وزیر اجرا نمی شود، ضعف و عدم نظارت مجلس را نشان میدهد و وزیر باید از سوی مجلس مورد پرسش قرار بگیرد که چرا این برنامهها عملیاتی نشده و قولها اجرایی نگردیده است. اگر برنامهای اجرا نشود مربوط به ضعف نظارتی مجلس است. نظارت مجلس باید دقیق و جدی و با برنامهریزی مستمر باشد تا برنامههای وزیر بعد از رای اعتماد مداوم رصد و پیگیری گردیده تا خدای ناکرده قصوری پیش نیاید.