logo
1404/09/12
صفحه نخست
گالری تصاویر آرشیو نشریه

تأکید مدیرعامل پترول بر تکمیل هرچه سریع‌تر نخستین طرح تولید متیل آمین کشور

تأکید مدیرعامل پترول بر تکمیل هرچه سریع‌تر نخستین طرح تولید متیل آمین کشور

به گزارش روابط‌عمومی پترول، حمیدرضا خلیلی در جریان بازدید از پروژه پتروشیمی نگین سنقر اظهار داشت: باید برنامه زمان‌بندی دقیق پروژه تهیه و با نظارت بیشتر کار شتاب بگیرد.


مدیرعامل پترول همچنین با درخواست ارائه‌شده درباره صدور مجوز انجام مطالعات امکان‌سنجی (FS) طرح‌های پایین‌دست واحد متیل آمین موافقت کرد و گفت: توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، به‌ویژه در مجتمع‌های زیرمجموعه، از اولویت‌های اصلی ما در پترول است.


در این بازدید که باهدف بررسی وضعیت فعلی پروژه و سرعت‌بخشی به فرایند اجرایی آن انجام شد، محمد عبدالله‌پور، عضو هیئت‌مدیره و معاونین پترول نیز حضور داشتند.


همچنین بهروز عباسی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی نگین سنقر، گزارشی از آخرین وضعیت پروژه و اقدامات انجام‌شده برای بازگشت آن به ریل توسعه ارائه و تصریح کرد: تلاش ما این است که پروژه حائز اهمیت متیل آمین نگین سنقر که اولین در ایران است، در زمان‌بندی مقرر به بهره‌برداری برسد.


شرکت صنایع شیمیایی نگین سنقر (پتروشیمی نگین سنقر) باهدف تولید سالانه ۲۲ هزار و ۶۰۰ تن متیل آمین و با چشم‌انداز تأمین خوراک مورد نیاز بازار داخلی تأسیس شده است.


کد مطلب : 80572
موضوع : پتروشیمی
تاریخ : 1404/09/12-05:30

یادداشت روز

آخرین خبرها

آخرین یادداشت ها

خطایی رخ داده است. این برنامه ممکن است دیگر پاسخ ندهد تا زمانی که دوباره بارگیری شود. رفرش 🗙