logo
1402/06/30
صفحه نخست
گالری تصاویر آرشیو نشریه

معاون وزیر نفت:

برداشت گاز از فاز ۱۱ پارس جنوبی ۴ سال زودتر انجام می‌شود

برداشت گاز از فاز ۱۱ پارس جنوبی ۴ سال زودتر انجام می‌شود

به گزارش ایرنا، محسن خجسته‌مهر معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در گفت و گو با برنامه «رهیافت» رادیو اقتصاد گفت: رویکرد دولت سیزدهم توسعه و تولید حداکثری از میادین مشترک نفتی و گازی در پهنه دریا و خشکی است.


وی تاکید کرد: هدف ما تا سال ۱۴۰۸ تولید ۵.۷ میلیون بشکه نفت در روز است برای رسیدن به این هدف نیازمند سرمایه‌گذاری ۹۰ میلیارد دلاری در این حوزه هستیم.


معاون وزیر نفت تصریح کرد: با شروع به کار دولت سیزدهم توسعه میدان گازی پارس جنوبی در دستور کار قرار گرفت. این میدان بزرگترین میدان گازی جهان است و حدود ۵۰ درصد ذخایر گازی کشور در این میدان گازی است. طبیعی است که اولیت راهبردی ما در این میدان گازی تعریف شود.


خجسته‌مهر افزود: چاه‌های فاز ۱۱ پارس جنوبی به عمق ۴ هزار متر است و چهار لایه گازی را در برمی‌گیرد که ظرفیت بالایی برای تولید گاز دارد. جا‌به‌جایی این سکو یکی از جلوه‌های توانمندی دولت سیزدهم است. با جا‌به‌جایی این سکو به همت متخصصان داخلی بهره‌برداری از چاه‌های گاز این سکو ۴ سال زودتر انجام می‌شود.


کد مطلب : 9532
موضوع : اخبار نفتی
تاریخ : 1402/06/08-12:11

یاداشت روز

آخرین خبرها

آخرین یاداشت ها

خطایی رخ داده است. این برنامه ممکن است دیگر پاسخ ندهد تا زمانی که دوباره بارگیری شود. رفرش 🗙